Hoe onze eigen geschiedenis in ons voortleeft

Familieopstellingen zijn een krachtig en effectief (hulp)middel voor persoonlijke groei en transformatie en inmiddels een erkende stroming die veel ingezet wordt. Wat is de kracht van deze methode, hoe werkt het en op welke manieren kun je het inzetten?

In de 10-daagse leergang familieopstellingen en systemisch werken deel ik mijn 25 jaar ervaring, passie en kennis met familie- en organisatieopstellingen en lichaamsgericht traumawerk.

In de 10-daagse leergang duiken we in de wereld van (familie) systemen en ontdekken hoe deze onze levens beïnvloeden. We kijken vanuit de praktijk, leren over de achtergronden, verkennen de theorie en bekwamen ons in systemisch kijken, vragen stellen en we oefenen verschillende thema’s.

Deze leergang is geschikt voor zowel persoonlijke als voor professionele ontwikkeling. Voor mensen die deze ogenschijnlijk eenvoudige methode willen doorgronden, willen verkennen en willen ervaren hoe krachtig de methodiek is.

Wat levert deze opleiding op?
– Je krijgt inzicht in (familie)systemen en trauma.
– Je krijgt meer inzicht in jezelf en het familiesysteem waar je uit voort komt en hoe in jouw systemische waarden, wetten en normen doorwerken in het dagelijks leven.
– Je gaat het gedrag van mensen (en jezelf) zien in een bredere context en dat dat gedrag nooit van één variabele afhankelijk is.
– Je leert je onbewuste reacties te herkennen en erkennen waardoor je meer keuzevrijheid krijgt.
– Je leert een trauma-sensitieve houding te ontwikkelen waardoor je op een nog diepere laag (ver)werkt.

Deze leergang is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar groei, inzicht en begrip. Samen zullen we een reis maken naar inzicht, zelfontdekking, verbinding en verwerven van nieuwe vaardigheden.

Interesse of vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen. Laten we samen een nieuwe reis van groei beginnen!

Trainer:
Peter van Kempen