Vanaf 1 maart 2022 kun je subsidie in de vorm van het STAP-budget aanvragen wanneer je een opleiding, training of cursus wilt volgen. Met dit budget wil de overheid mensen helpen om zich te ontwikkelen tijdens hun loopbaan.
Response Instituut helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling met toonaangevende NLP & hypnose opleidingen. Kijk hier voor ons aanbod of lees verder.

De afgelopen periode heeft Response Instituut hard gewerkt om als een van de weinige opleiders in Nederland gecertificeerd te worden tot kwalitatieve STAP-opleider. Deze regeling zorgt ervoor dat je veel opleidingen gratis bij ons kunt volgen of tot maximaal 1000 euro korting ontvangt.

Al jaren zijn we een bekende speler op het gebied van NLP, hypnose en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Met de STAP-regeling kun je gratis (of tegen een kleine vergoeding) trainingen volgen als:

·       NLP Basistraining
·       Hypnose Basistraining
·       IEMT
·       Simpson Protocol
·       Mbraining
·       Human Design
·       Hypnose masterclasses
·       Advanced werken met deelpersoonlijkheden
·       Ericksoniaanse hypnose
·       En nog veel meer……..

De subsidiepot bij de overheid is niet onuitputtelijk. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent om je in te schrijven! Bij de eerste periode was de pot van 40 miljoen euro binnen 2 dagen op.

Op 1 mei 2022 kun je je inschrijven voor de volgende periode en je ontwikkelbudget aanvragen.

Hoe je dit doet?

We helpen je graag met het maken van de eerste stappen. Je hebt in ieder geval via ons een aanmeldformulier nodig.

Kijk hier voor meer informatie over de STAP-regeling via Response Instituut.

Hoe dan ook zorg ervoor dat je jezelf dit fantastisch cadeau geeft!

Response Instituut
Susan Theelen
0475-211286