Profiteer nu van deze unieke mogelijkheid. Overdag kennismaken met NLP en ’s avonds heerlijk ontspannen en genieten van Roermond met de vele restaurantjes en gezellige terrassen. Van 27-30 oktober en van 8-11 december 2022 organiseert Response Instituut een NLP Najaarseditie. Kijk hier voor alle informatie of lees verder.

Deze 4-daagse NLP Najaarseditie gaat verder dan alleen snuffelen aan NLP. Je zult door onze speciale trainingsmethoden ervaren hoe snel je door je persoonlijke ontwikkeling gaat, jouw leven koers geeft, patronen uit je verleden doorbreekt en krachtiger communiceert door de eenvoudige communicatie geheimen van NLP.

De NLP Najaarseditie is als op vakantie gaan door je eigen innerlijke landschap. Een betere vorm van vakantie om tot rust te komen en contact met jezelf te hebben is er niet.

Dit levert het je op

1. Je geniet van 4 dagen me-time
Je gaat 4 dagen kiezen voor jezelf. Wellicht wil je meer tot rust komen, weg van de drukte en jezelf beter begrijpen. Je wilt leren wat je diep van binnen drijft en waar je hart naar hunkert. Misschien weet je dat al echter ga je een stap verder om er ook daadwerkelijk naar te handelen.

2. Je leert de kracht van NLP toepassen in je leven
Al meer dan 40 jaar levert NLP voor veel mensen op effectieve wijze verbluffende resultaten. Je leert niet alleen beter communiceren met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Tegelijkertijd leer je je brein binnenste buiten keren om makkelijk negatieve gedachten en gevoelens te transformeren.

3. Je leert om je eigen koers te varen
Je bent klaar om te leven naar de verwachtingen van anderen. Je wilt je eigen koers varen om gelukkig te zijn. Soms lijkt dit mijlenver van je vandaan te staan, maar je gaat ervaren hoe het is om vanuit wie je bent je leven te leiden zoals jij dit wilt. Niet vanuit ego maar vanuit authenticiteit.

4. Je ontdekt wie je werkelijk bent
We leven in een wereld waar er veel van ons gevraagd wordt. Soms worden we geleefd. Maar naar welke normen en waarden leef je eigenlijk? Je gaat leren wat van jou is en wat niet van jou is. Ofwel welke patronen heb je aangeleerd die je niet meer dienen. Je gaat deze patronen vaarwel zeggen zodat je ont-wikkelt en thuiskomt in jezelf. Klinkt misschien wat zweverig maar zou het niet mooi zijn om voelen hoe je dicht bij jezelf kunt blijven en geen schroom hebt om je boodschap aan de wereld te communiceren?

5. Je leert je emoties te kiezen
Jouw state of mind bepaalt de impact die je hebt op anderen. Je gaat aan de slag met NLP-technieken die je in een instant innerlijke rust, zelfvertrouwen, balans, eigenwaarde, vrijheid en geluk geven. Je bent dus niet meer een ongeleid projectiel in je emoties. Je leert je emoties zelf te kiezen.

 

Profiteer nu van 100 % Stap subsidie
De overheid vind het belangrijk dat mensen persoonlijk en professioneel groeien. Hiervoor hebben ze het STAP-budget opgezet. Je mag 1 keer per jaar maximaal € 1.000 aanvragen en gebruiken bij een STAP-opleider. En laten wij nu net een geaccrediteerde STAP-opleider zijn die door de overheid is goedgekeurd.

Bekijk hier alle informatie over de NLP Najaarseditie en neem je kans om op vakantie te gaan door je eigen innerlijke landschap.