In deze basisopleiding familieopstellingen leer je wat familieopstellingen zijn en wat systemisch werken is. Je gaat leren kijken naar situaties vanuit dit systemische perspectief.

Centraal hierbij staan de theorie van de familieopstellingen en jij samen met de praktijk van jouw eigen systeem van herkomst. Korte stukken theorie wisselen zich af met veel oefeningen en opdrachten in de vorm van opstellingen. Daarbij werken we met modules. (Korte stukjes theorie die vaak met behulp van een ritueel of interventie kunnen worden ingezet bij opstellingen.)

Voorbeelden van modules zijn: volgorde (jouw plek in de kinderrij), afbakening (ten opzichte van je ouders) en teruggave (van iets dat je draagt, op je hebt genomen en dat eigenlijk bij een ouder hoort). In totaal zullen we met behulp van zeven modules jouw plek in je systeem van herkomst onderzoeken.

De basisopleiding familieopstellingen is het fundament voor de vervolgopleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen, omdat je hierin de theorie en de systemische ontwikkeling van jezelf, door en door leert kennen: de basis van systemisch werken en alle opstellingen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding is daarom zowel voor particulieren als voor professionals, zoals coaches, trainers, organisatieadviseurs, loopbaanadviseurs, therapeuten, hypnotherapeuten, onderwijspersoneel, HRM adviseurs, managers, verander- en projectmanagers, (bedrijf)maatschappelijk werkers, NLP-ers en voor hen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Een vooropleiding is niet noodzakelijk, wel de bereidheid om naar het eigen systeem van herkomst te kijken.

Velen gingen je al voor en waren enthousiast. Kijk bij de reviews op www.latitudeopleidingen.nl

Praktische informatie:

Data: 13, 14 en 15 april; 25, 26 en 27 mei; 22 en 23 juni
Locatie: **** Sporthotel Iselmar in Lemmer
Kosten: € 1495, inclusief cursusmap en catering

‘Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt’.