Heb jij afgelopen maand je best gedaan om af te vallen of te stoppen met roken. Maar is het niet gelukt. Geef niet op want met hypnotherapie lukt het je wel! Niets geheimzinnigs maar gewoon veranderen van binnenuit. Bij jou in de buurt, want onze therapeuten zijn verspreid door heel Nederland. Kijk nu voor alle informatie op www.hypnosezorg.nl of lees verder.

Verlies gewicht met een ‘virtuele’ maagband

Onder hypnose programmeert de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dan automatisch minder gaan eten en afvallen. Klik hier

Stoppen met roken

Een hypnotherapeut van Hypnose Zorg Nederland communiceert rechtstreeks met je onderbewuste en zorgt ervoor dat je rookgewoonte eens en voor altijd verdwijnt. Na één hypnose sessie zul je merken dat de behoefte naar een sigaret verdwenen is en je als niet-roker door het leven gaat.

Nieuw! Een online programma stoppen met roken

Tijdelijk voor 97 in plaats van 225
Met dit 10-daags-online programma, waarvan de methoden bewezen zijn, verander je alle neuro-associaties rondom je rookgedrag, waardoor deze ongewenste rookgewoonte voorgoed verdwijnt.

Door heel Nederland helpen wij mensen met hypnose bij:
Afslanken (Doe hier de gratis afslanktest)
Stoppen met roken
Stress en burn-out klachten (Doe hier de gratis Hypnose Stress Test)
Angsten en fobieën

Prikangst
Chronische pijn
Depressie
Zelfvertrouwen
Faalangst
Slaapproblemen
Vliegangst