Een 5-daagse cursus (28-9, 12-10, 9-11, 30-11 en 14-12-2019) in Centrum de Roos in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark.
In de basiscursus ‘Leven in je lijf’ ga je op zoek naar…. meer leven in je lijf. We verkennen op 5 levendige zaterdagen stap voor stap alle lichaamssegmenten: oogsegment, kaaksegment, keelsegment, borstsegment, middenrif, buiksegment, bekken en benen. We zorgen voor meer ruimte in elk segment. Zo verdiepen we het contact met ons lichaam. En met de emoties, die we hebben vastgezet in ons lichaam (onbewuste spierspanningen).
Door emoties als vreugde, verdriet, boosheid, angst en ontroering te uiten, worden we meer wie we echt zijn. Ook word je uitgenodigd om je emoties in contact te brengen met anderen. Natuurlijk kom je hierbij ook je grenzen tegen. Daar gaan we respectvol mee om. De uitnodiging is om, waar mogelijk, een nieuwe stap te zetten naar meer leven in jouw lijf en meer authenticiteit in jouw leven.
Op 7 september 2019 geef ik een open les van 10-13 uur, waarin je kunt kennismaken. Graag wel even aanmelden.

Jaartraining Leven in je lijf
In het nieuwe jaar 2020 geef ik ook weer ‘Leven in je lijf’ als jaartraining. Deze start op 1 februari 2020. (Open les: 18 januari).
De jaartraining noemen we ook wel de XL-versie van ‘Leven in je lijf’. Deze training is bedoeld voor mensen die intensief met zichzelf aan de slag willen om oude, knellende patronen om te vormen tot meer vrijheid en levensvreugde. De meerwaarde van de jaartraining is dat je een jaar lang (12 zaterdagen) aan het werk bent in een groep die elkaar goed leert kennen en ondersteunen. Er is veel ruimte voor je eigen proces.
Voor meer info en aanmelden, zie www.meerleven.nl.
– Giel Vingerhoets –