HBO Vakopleiding “Hypnose en Communicatie”

Met deze toonaangevende, complete -en praktijkgerichte- o.a. door KTNO geaccrediteerde vakopleiding geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een enorme boost!
En je leert hoe je ook anderen snel, doeltreffend en blijvend kan helpen! Bekijk hier alle informatie of lees verder voor meer informatie.

Doelgroep
Steeds meer professionals ontdekken de Kracht van Hypnose.
Managers, leidinggevenden, presentatoren, docenten, trainers en ook zorgverleners als coaches en (psycho)therapeuten die de geleerde technieken inzetten als krachtige communicatie- en organisatietool.

Toolbox
Je leert- naast diverse hypnosetechnieken- verschillende ontspanningsvormen, Communicatievaardigheden, regressietechnieken en coachingtools. Deze kun je inzetten voor zelfontwikkeling en groei en natuurlijk om jouw leven (en dat van anderen) een boost te geven!

Direct inzetbaar
Je ontwikkelt tijdens de 10-daagse opleiding of summerschool (meer) zelfvertrouwen. Je leert moeiteloos concrete en haalbare doelen te stellen en je dromen waar te maken!
Natuurlijk zijn al deze technieken, tools en vaardigheden direct inzetbaar als doeltreffende ondersteuning van jouw cliënten / patiënten!

Geaccrediteerd en erkend
Je volgt een erkende opleiding met een “no-nonsens” aanpak. To-the-point. Deze vakopleiding is geaccrediteerd en gecertificeerd door ICR, ABH en KTNO en daarmee ook geaccepteerd door o.a. BATC, VVET en CAT.
Je krijgt begeleiding van 2 gecertificeerde trainers.
Er is veel persoonlijke aandacht omdat wij werken met kleine groepen van maximaal 12-16 deelnemers.

Opleidingsmogelijkheden
De 10-daagse opleiding, verdeeld over 4 maanden
De intensieve 7-daagse “summerschool welke elk jaar in de eerste week van augustus plaatsvindt.

Meer weten?
Meer informatie over de startdata, inhoud van de opleiding, prijzen etc., kun je vinden op de website van De Kracht van Hypnose.