Schrijven naar bewustzijn – in de verstilling ontdek je je ware verhaal

Je wilt stem geven aan je hart, weten wie je écht bent. Schrijven naar bewustzijn, dat is wat we samen doen tijdens een vier of zesdaagse retraite in België of Nederland. We nemen ook de tijd om de beweging die we starten met de pen, te doorvoelen in ons lijf, het huis van onze ziel. In het lichaam gebeurt immers de integratie, de ware transformatie.

Even helemaal van de wereld af

Thema van deze retraite is het herstellen van de verbinding met je essentie en de bewustwording van het creatieve proces dat je leven en je schrijven is, zodat je weer voluit kan leven, kan raken en geraakt worden, vanuit dat wat je écht bent.

Schrijfmeditatie/wakker in jezelf
De retraite verloopt grotendeels in volledige stilte. Met schrijfmeditatie, easy Vinyasa flow en yin yoga, Tai Chi en systemisch en energetisch werk, maken we een reis naar binnen. Vergelijk het met een helder en fris wakker worden in jezelf. Aan het eind voel je je diep geworteld.
De retraite wordt omkaderd door mythische verhalen, heerlijk gezonde maaltijden en een ligconcert. Zo scheppen we voor elkaar een zachte, aandachtige en veilige ruimte om met onszelf in gesprek te gaan.

Data:

Deep rest retreat in Kasteelhoeve Wange (B): 24 -30 juli
Deep rest retreat in Conferentiecentrum Samaya (NL): 5 – 9 augustus

Ervaring nodig?
Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent.

Gratis:
 download de eerste 24 blz. van het boek ‘Schrijven naar bewustzijn’ of download het gratis E-book ‘Diepzeeschrijven’.

Heb je vragen? Stuur Joey een mailtje, of vraag om een gratis doorbraaksessie.