Volg nu een opleiding bij Response Instituut met 1000 euro subsidie

Het is weer zover: op 28 februari is het volgende moment dat jij via het STAP-budget een opleiding mag volgen. Het STAP-budget is door de Rijksoverheid beschikbaar gesteld voor scholing en ontwikkeling. Per jaar is het toegestaan om één opleiding te volgen middels dit budget, waarbij je maximaal 1000 euro vergoed krijgt. Bekijk hier direct onze STAP-budget toppers of lees verder.

Systemisch Coachen
Leer om mensen effectief bewust te maken en onbewuste blokkades te doorbreken.Na afloop van deze training ben je in staat om systemisch denken te herkennen, een interventie uit te voeren én een groepsopstelling te begeleiden. Kijk hier.

NLP Springtime
Tijdens vier inspirerende en krachtige dagen maak jij kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren, oftewel de taal van het brein! Jij wordt (nog) efficiënter in het begeleiden van jouw cliënten naar een vrijer en gelukkiger leven. Kijk hier.

Public Speaking
Doorbreek tijdens deze driedaagse training voor eens en voor altijd je angst en leer spreken in het openbaar. Je zelfvertrouwen stijgt ongelooflijk en er gaan steeds meer deuren voor je open. Kijk hier.
.
Integral Eye Movement Therapie
IEMT is een therapie waarbij je positieve verandering teweegbrengt bij emotionele- en identiteitsimprints. Door onder andere het uitdagen van bepaalde patronen en het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt. Hierdoor vindt er verandering plaats op neurologisch niveau. Kijk hier.

Innoverend Leiderschap
Tijdens de training Innoverend Leiderschap leer jij wat écht effectieve leiders doen om verandering te weeg te brengen.Til jezelf en je organisatie naar een hoger niveau op basis van deze beproefde, wetenschappelijke methode. Kijk hier.

Hypnosecoach: masterclasses hypnose, stoppen met roken en afslanken
De meest gehoorde goede voornemens: ik wil stoppen met roken of ik wil afslanken. Hypnose is een krachtige tool om het onbewuste, saboterende gedrag dat onder afslanken en roken ligt te doorbreken. Na deze masterclasses ben jij in staat mensen voorgoed te begeleiden naar een rookvrij en bewust leven. Kijk hier.

Wil je direct jouw STAP-budget voor een van de bovenstaande trainingen aanvragen? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.

Wil je eerst uitgebreider de trainingen bekijken? Kijk dan hier

Zo vraag je STAP aan. Volg ons gratis Webinar over STAP.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Susan Theelen,
Response Instituut