Een bijzonder festival om snel even in je agenda te zetten. Van 30 juni t/m 7 juli vind het Eigentijds Festival plaats. Het evenement biedt jou inspirerende voeding die aanzet tot verandering en het bewustzijn stimuleert. Met interessante workshops, lezingen en ceremonies.

“Een hele week van inspiratie, loskomen van de bestaande patronen, tot jezelf komen.”

Hét moment om tijd voor jezelf te nemen, jezelf te ontwikkelen en vriendschappen te laten ontstaan. Kies uit het ruime aanbod van workshops en bepaal hoe jouw week eruit gaat zien.

Echt ertussen uit – het festival vindt plaats op een mooie locatie genaamd ECOlonie, een inspirerende ontmoetingsplek in Frankrijk met grote kruiden- en groentetuinen, omgeven met weilanden, bossen en meren.

“Natuur, ontspannen, muziek, dansen, gezond eten & samen zijn – alle ingrediënten voor een heerlijke week.”

In een weekprogramma vol met workshops, lezingen, wandelingen, markt, ceremonies, muziek, dans en ontmoetingen, kun je kiezen uit meer dan 200 workshops in de thema’s persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en mystiek.

Een greep uit het aanbod:

  • Yoga, meditatie, tantra en massage
  • Stiltewandelingen, kruidengeneeskunde
  • Sieraden maken, werken met klei, schilderen, creatief schrijven
  • Stembevrijding, zelfrealisatie, zweethut, dansen
  • Omgaan met emoties, aromatherapie, aarden vanuit innerlijke kracht.

“Goed verzorgt er tussenuit”

Het festival vindt plaats op de prachtige terreinen van ECOlonie in Frankrijk. Er zijn diverse mogelijkheden om samen (h)eerlijk biologisch en betaalbaar te eten. Je kunt verblijven in eigen tent, camper of caravan op de sfeervolle ruime velden, of een accommodatie huren. Binnen 6 uren (vanaf Utrecht) rijd je met gemak naar ECOlonie. Wil je niet autorijden? Dan kun je gebruik maken van de aantrekkelijke busreis.

Praktische informatie
Locatie: ECOlonie
Datum: 30 juni t/m 7 juli 2018
Deelname: €210,- excl. verblijfskosten
Tickets en meer info: www.eigentijdsfestival.nl