Energieker, vitaler, kalmer en krachtiger leven? Ervaar Qi gong met de gratis 5-daagse Qi Challenge! Laat je energie stromen met een eenvoudige vorm van Qi Gong (Oosterse gezondheidsoefeningen). Dit wordt ook wel de Chinese yoga genoemd. QI gong is yoga, mindfulness en fitness ineen. Bij Qi Gong train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Door die combinatie genereer je energie. De kracht voor de beweging komt van binnenuit. Het is toegankelijk voor iedereen. Bekijk het filmpje.

In de gratis Qi challenge (uitdaging voor meer meer energie) doen we eenvoudige effectieve oefeningen. Qi gong wordt populairder. De westerse mens heeft behoefte om de batterij op te laden. De energie (qi/ki) is op. Bij de geboorte krijg je qi mee. Maar qi is net geld, als je teveel gebruikt, dan raakt het op. Door Qi Gong oefeningen kun je je batterij bijladen.

De QI Challenge is ook kennismaking met de Vijf-elementenleer. De Vijf-elementenleer is de basis van de Chinese geneeskunde. Tijdens deze challenge ontvang je een deel van het e-book Krachtiger en vitaler volgens de elementen en doe je een test hoe het met jouw energie zit op basis van deze leer. Je maakt kennis met een praktische vorm van Qi gong en leert eenvoudige en toegankelijke oefeningen.

Ja, ik ga voor de gratis 5-daagse online Qi challenge,
Ik meld me aan >>