Wil je je weer verbinden met jouw authenticiteit en meer kleur geven aan jouw leven? Vind je niet gauw iets gek en durf je de diepte in? Klaar voor een levensveranderende en té gekke ervaring? Maak dan kennis met de diepgaande retraite Expeditie Hartstocht van 7 – 13 oktober a.s!

Onze trainers Ans Houben en Marloes Verboom nemen je graag mee op deze inspirerende retraite in Andalusië, die jou diep laat voelen door middel van (stem)expressie en meditatief schrijven. Zo ga je de diepere lagen in jezelf steeds meer tegenkomen.

Ga op expeditie naar de authentieke jij, de man of vrouw, die jouzelf onvoorwaardelijk liefheeft. Ontmoet en omarm je blokkades en laat deze liefdevol los. Merk hoe je zelfvertrouwen groeit. Voel de door jou te maken keuzes als je hart zich opent, en je de liefde en jouw dromen en verlangens tegenkomt.

Expeditie Hartstocht: een diepgaande en helende retraite, ver van de gebaande paden, verrassend, inspirerend en creatief!

Komt tot rust in onze groene oase La Caracola in Andújar in het binnenland van Andalusië op deze zevendaagse retraite. Voor 1.275,– is jouw reis volledig verzorgd, op basis van volpension.

Op de website van Mi Cuento Reizen vind je de specificatie van deze reissom