Het is weer bijna zomervakantie. Wat dacht je van een vakantie retraite voor ontspanning, verstilling en verdieping met een groep gelijkgestemden? Bekijk onze vakantie agenda met weken, midweken en weekenden. Volledig verzorgd in onze prachtige accommodaties in Zeeland, Noord-Holland en Oostenrijk. Kijk de filmimpressies met een klik op de links.
Alles mag, niets moet!
Een Body & mind vakantie retraite is een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur, met veel ruimte en rust. Je volgt één van de programma’s met verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende open lessen van de aanwezige docenten geven de retraite een veelzijdig karakter. Het motto is: “alles mag, niets moet!”

In Castricum zitten we midden in het bos op loopafstand van duinen en zee en er is een sauna en heerlijke zonneweide. Keuze uit 1-2-3-persoonskamers, maar je kunt ook kamperen in je eigen tentje. Je verblijf kan variëren tussen 4 tot 14 dagen door programma’s koppelen. Als je 2 programma’s na elkaar boekt krijg je € 50 korting en bij 3 is het € 100.

Een greep uit ons aanbod

14-17 juli Castricum: Marije van Liere – Flow Yoga & Yin yoga. Leven in flow betekent leven in harmonie met de cycli, ritmes en flow van de natuur en van jezelf.

18-22 juli Castricum: Young & Free (20-39 jaar) – Yoga, mindfulness, Ademwerk & meer. Ervaar innerlijke rust, vind nieuwe energie en kom in balans!

23-28 juli Castricum: Nienke Schipper – Yin/Gentle Flow yoga en Ademwerk.
Verbinden van lichaam en geest, met de adem als belangrijkste gids.

23-28 juli Castricum: Tom Goldhand – Mindful Dance Improvisation. Dans je vrij!
Vind je eigen beweging en open je lichaam voor een (ont)spannende nieuwe ervaring.

14-19 aug Castricum: Wendy Meijer – Chi-fulness met Qi-gong, lichaamswerk en meditatie. Voel je vitaler en energieker en lekkerder in je vel zitten. Kijk het interview.

14-19 aug Castricum: Marije van Liere – Flow Yoga & Yin yoga. Leven in flow.

4-10 sept Alpen/Oostenrijk: Mountain Yoga, wellness & wandelen. Vroegboekkorting € 100 tot 10 juli.

4-8 sept Zeeland:   Eva Visser – Yoga & gezonde leefstijl. Gezonder en bewuster in het leven.

4-8 sept Zeeland:   Jessica Groenenberg – SUP-yoga, Flow, Yin yoga. Volop in contact met de natuur en de elementen. Ook 4 weekend retraites deze zomer. Kijk t SUP filmpje.

4-8 sept Zeeland:   Theo & Erica van Riet – Sjamanistische transitie met zweethut. Kijk t zweethut filmpje.

8-11 sept Zeeland: Wineke van Aken – Stressreductie met mindfulness & yoga én de Metta Cirkel.

8-11 sept Zeeland: Inge Peters – Verstilling met Yin Yoga, Yoga Nidra & Meditatie. Zachtheid en healing.

FIT body & mind is hét platform voor inspirerende ontspanning- en bewustwordingsretraites. Kijk op www.fitbodymind.nl. Ken je mensen die echt toe zijn aan zo’n retraite? Stuur deze mail door.