Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen!

Op zaterdag 7 september 2019 organiseert Opleidingscentrum Ishtar een gratis kennismakingsworkshop spirituele astrologie. Astrologie is al een eeuwenoud vakgebied dat wordt gebruikt om inzicht te krijgen in het leven en om spirituele zin aan ons leven te geven.

Door astrologie te bestuderen kunnen we leren inzien dat we in een bezield universum leven met een oneindig bewustzijn. We gaan zien dat ons leven geen aaneenschakeling is van een toevallige reeks gebeurtenissen die zinloos lijken te zijn. Het is een evolutionair proces waar iedereen doorheen gaat en inherent is aan dit aardse leven. Door het bestuderen van de geboortehoroscoop ontdekken we de samenhang van ons leven en leren we onszelf, het leven en anderen beter te begrijpen.

Door bestudering van de symbolentaal van een horoscoop kun je inzicht krijgen in je karakter, aanleg, passie, bezieling en mogelijkheden en moeilijkheden tijdens dit leven. Daarnaast geeft een horoscoop inzicht in je relatie met de omgeving, zoals partner of familie, werk en werkomstandigheden.

Tijdens deze gratis lezing/workshop wordt na een korte inleiding over wat spirituele astrologie is ingegaan op de onderdelen van de horoscoop en op het incarnatie- en bewustwordingsproces van de ziel en de astrologische cycli. In het tweede deel bespreken we de twaalf dierenriemtekens aan de hand waarvan de deelnemers dit zelf kunnen koppelen aan hun eigen horoscoop.
Deze lezing/workshop is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

Meer informatie staat op: www.ishtar.nl