We willen er weer zo graag op uit! En dat gaan we doen ook. Vóór de zomer vooral in en om Nederland, vanaf de zomer ook weer wat verder. We beseffen dat er een pandemie is, die het reizen nu lastig maakt. Daarom is er een zeer soepel annuleringsbeleid.

In Nederland gaan we bijvoorbeeld naar bijzondere plekken op de Utrechtse Heuvelrug, Drenthe, Twente, Limburg, Schiermonnikoog of het Horsterwold.

De Buitenlandreizen voeren je naar Schotland, Denemarken, Ierland, Italië, Bosnië en met leiders en ondernemers naar Cornwall. Bekijk alle reizen en excursies op www. Splendid-travel.nl.

Ervaar de Splendid Reizen
Ontspanning, genieten, ontstressen, bezinning, ruimte, gemak, persoonlijke grote en kleine transformaties, krachtplaatsen, fijne sfeer. Deskundige reisleiding met 20 jaar ervaring in het vak. Tjeerd Gorter is fysisch geograaf, reisleider en intuïtie- en bewustzijnstrainer.
Na een Splendid reis kijk je voor altijd anders naar het leven, ervaar je de aarde tot in je cellen en zullen reizen nooit meer hetzelfde zijn!

 

Bekijk alle reizen en excursies op www.splendid-travel.nl

Vragen? Mail naar info@splendid-life.nl