Schrijven naar bewustzijn / 20 – 25 aug 2023

Maak samen met Joey Brown, auteur van ‘Schrijven naar bewustzijn’, een diepgaande innerlijke reis vol humor en zielsverbinding. No excuses, dit is voor jou als je de eerlijke confrontatie met jezelf wilt aangaan en de shift naar een next level wilt waarmaken. Met schrijfmeditatie schrijf je jezelf een weg naar antwoorden. Je innerlijke proces verdiepen we met veel (familie)opstellingen, energetisch werk, yoga, tai chi en ritueel. Hoofdthema van deze retraite: VERBINDING, in de eerste plaats die met je ware zelf.

Kijk nu voor alle informatie op joeybrown.be of lees hieronder verder.

EVEN HELEMAAL VAN DE WERELD AF

We vertragen en verstillen, schrijven, mediteren, lachen en bewegen. Gedragen door stilte, zetten we de uiterlijke beweging ‘on hold’ zodat we contact kunnen maken met onze innerlijke beweging.

SCHRIJF JE LIJF, SCHRIJF JE ESSENTIE

Met de pen losjes over het papier starten we de beweging: vanuit het lichaam, vanuit onze aandachtige aanwezigheid. We duiken de creatie in, geven ons over, laten alle controle los. We bewegen mee op de stroom van inspiratie, laten ons leiden door het onmogelijke en het onverwachte. Hoe kwetsbaar durf je te zijn? Hoe ver, breed, diep, hoog, laag durf je te gaan? Langzaam maar zeker verleg je je grenzen, je komt steeds dichter bij je ware stem. We raken het aan, de magie van het hart. We schrijven het uit, onze diepste verlangens. En aan het eind laten we het antwoorden regenen!

WAKKER IN JEZELF

Thema van deze retraite is het herstellen van de verbinding met je essentie. Wie ben je écht? En hoe wil je dat voortaan ervaren? De retraite wordt omkaderd met heerlijk gezonde maaltijden en een ligconcert.
Het is niet zomaar wat vakantie; al schrijvend en bewegend heel je jezelf op diep niveau.

Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent. Het enige wat we van je vragen is bereidheid en nieuwsgierigheid om je over te geven aan de bewegingen van je pen en je lichaam.

“Dit was geen eenmalig oplaadweekje of iets dergelijks. Dit was een impactvolle verschuiving in mijn systeem.” – Lotte De Vries

“Joey’s methodiek, opstellingen en schrijfmeditaties zijn een openbaring. In de stroom van het woord ontstaan kleine wonderen. Ik heb intens genoten van deze innerlijke reis.”
– Pieter Ruysschaert

Kijk op https://joeybrown.be/zomerweek-deep-dive/

Joey Brown, Schrijven naar bewustzijn