Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs over de werking en kracht van hypnose! Response Instituut is al meer dan 10 jaar toonaangevende opleider op het gebied van NLP en hypnose.

24 -26 mei vindt wederom de unieke 3-daagse training Hypnose Basis plaats bij Response Instituut in Roermond en  31 mei, 1 en 2 juni in Amsterdam. Je leert jezelf en andere effectief te helpen met innerlijke veranderprocessen. Tevens doorbreek je vastgeroeste patronen. De training wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2.

De training scoort zo hoog omdat mensen gefascineerd en overdonderd zijn door de kracht van het onderbewuste. En in trance zijn, is gewoonweg heerlijk voor de rust en ontspanning.

Maar wat kun je met hypnose?

Snel en effectief veranderingen in je denken en doen teweeg brengen
Meer zelfvertrouwen creëren
Innerlijke rust ervaren
Pijn verlichten
Angsten en fobieën afzwakken of laten verdwijnen
Prestaties verhogen
Nare gewoonten als roken of nagelbijten stoppen
Stress en slaapstoornissen oplossen
Motivatie oproepen en vasthouden

Klik hier voor meer informatie over de Hypnose Basis opleiding bij Response Instituut>>>

“Hypnose heeft me veel inzichten gebracht in mezelf en het heeft me de kracht van het brein laten zien en ervaren. Bij Response Instituut leer je dat hypnose niet zweverig is.”
Diana – Hypnose Basis cursist

Ben je coach of wil je coach worden?

Je bent coach, psycholoog of wilt gaan coachen en je wilt je cliënten helpen met snelle, haast moeiteloze en diepgaande resultaten. Dan is hypnose en hypnotherapie de ultieme weg om dat te bereiken. De 14-daagse opleiding van Response Instituut biedt je krachtige hypnosetechnieken om snel en gericht problemen van je cliënten aan te pakken en op te lossen. Na voltooiing van de opleiding ben je geaccrediteerd als erkend hypnosecoach en voldoe je aan alle kwaliteitscriteria.

De 14-daagse hypnosecoach opleiding start eveneens op 24 mei in Roermond met de eerste module.

Klik hier voor meer informatie over de 14-daagse Hypnose Coach opleiding>>>