Laat je de kop niet gek maken doet beseffen dat bij het vinden van balans, balanceren hoort. Dat het zinloos is om compleet door te slaan in een dieet, lifestyle of sport, maar dat juist dosering, relativering en evenwichtige zelfzorg een prettige(r) staat van zijn teweegbrengt. Kijk hier direct voor alle informatie of lees verder.

‘Harry Grob werkte ruim 25 als mental coach voor het bedrijfsleven en de overheid. Hij had de reputatie: ‘Als niets meer werkt, stuur je ze naar Harry in het klooster’. Hij kreeg bijna alle cliënten weer ‘op de rit’, hoe ernstig de problemen ook waren, hoeveel interventies ze ook al gehad hadden.

Hoe deed deze eigenzinnige Tukker dat? In zijn boek ‘Laat je de kop niet gek maken‘ helder geschreven aan de hand van praktijksituaties, vertelt hij erover. Met de nodige humor. En krijg je meteen een goed idee wat balans nou werkelijk is en naar wie je het beste kan luisteren!

Harry Grob zelf over zijn boek: ”Vanuit de overtuiging dat er geen algemene methode bestaat, focus ik me in mijn boek op de immense menselijke veerkracht en het vinden van ieders individuele sleutel tot balans en geluk. In dit boek beschrijf ik vele anekdotes en mijn visie op het vinden van innerlijke rust. Geïnspireerd door wijsheden uit de ICT: India, China en Twente …”

Soft cover 15 – Hardcover 20

Bekijk op Bol.com