Voor verlieservaring in de breedste zin van het woord
Ieder mens heeft te maken met verlies.
Bijvoorbeeld na overlijden van een dierbare, een scheiding, een toekomstverwachting die niet doorgaat, het verliezen van een baan, deel van je gezondheid en bij een onvervulde kinderwens hebben mensen een rouwproces aan te gaan.
In deze training werken we met de verliescirkel. Rondom welkom, hechten, afscheid nemen, rouwen en betekenis geven aan het verlies. Hoe je rouwt bepaal je namelijk zelf. Het is van belang dat je rouwt, stil staat, je verdriet toelaten en dat niets weg moet. Het kan zijn dat er oud verlies naar boven komt in de training die nog niet eerder de aandacht heeft gehad die het nodig had. Vaak komt er ruimte wanneer dit alsnog de aandacht krijgt.

In deze 4-daagse training sta je stil bij jouw rouwproces. Sta je toe dat het belangrijk is jouw verlieservaring aan te kijken. Om het leven weer te gaan vieren met jouw verlieservaring daarin meegenomen.

We werken met rituelen, stilte, verhalen en met de beweging het leven opnieuw aan te nemen. Niet zoals het was maar met de verlieservaring ingesloten.

De 4-daagse training vindt plaats van 24 t/m 27 februari 2020
Op het prachtige terrein van Cursuscentrum de Schans ben je welkom!