Een zweethut is een oeroude ceremonie die je in verschillende culturen terugvindt. In essentie gaat de zweethut over reinigen en herboren worden. Oude energieën loslaten om het nieuwe de ruimte te geven. Het gaat om verwerken van oude pijn, je uiten en gehoord worden.

In de traditie van de Lakota indianen is de zweethut het symbool voor moeder aarde (de baarmoeder). In de hut zweet je. Zweten voor heling, visioenen, verbinding en jezelf vrijmaken. In de hut is het donker, duisternis, gloeiende stenen in het midden van de hut, klank van trommel(s), hete stoom die diep werkt en alles doordringt.
De hut heeft een grote intensiteit die je kan helpen om los te laten wat je tot voor kort verhinderde. Je laat het alledaagse los, de tijd (het besef van tijd) valt weg en je kunt voorbij aan je persoonlijkheid. Een zweethut is jezelf reinigen op mentaal, fysiek en emotioneel als wel spiritueel niveau.

De zweethut geeft heling en je ervaart grote verbondenheid met jouw essentie, de mensen om je heen, de natuur en de krachten die groter zijn dan jij.
Mannen zweethut 24 augustus van 09.30 tot 17.00 Locatie Vinkenbuurt (regio Zwolle).