Wil je even helemaal tot jezelf komen? Heb je behoefte aan een dag voor jezelf, tussen de drukte van kerst en oud-en-nieuw? In MidwinterTantra kun je even lekker opladen. Deze dag is voor jou. In zachtheid en warmte kom je bij de rust in jezelf.

Wil je weer even landen in je lijf? Diepere verbinding ervaren? Je heerlijk onderdompelen in verstilde aanraking, alleen of samen met je partner?
In MidwinterTantra ga je vanuit de stilte in jezelf de ander ontmoeten. Je verbinden met de groep vanuit de zachtheid binnenin je. In de warmte van dat liefdevolle nest zak je heerlijk in jezelf. Als herboren zul je het nieuwe jaar ingaan.

Wil je een dag genieten, zonder meteen de sociale verplichtingen? In MidwinterTantra mag je genieten van momenten met jezelf en momenten van samenzijn. Genieten van zachte vertraagde aanraking. Genieten van liefdevolle verbinding. Genieten van lekker bij jezelf komen.

Praktische informatie
Wanneer: Zaterdag 30 december
Tijd: 11:00-17:00 (inloop vanaf 10:30)
Locatie: Sacha Kripa, Tramweg 11, Rossum (OV)
Toegang: € 77,- p.p.; € 147 per stel
Zinmail-korting: Vermeld bij je aanmelding “Voor mijzelf” in het opmerkingenveld en je ontvangt € 5,- korting per persoon
Aanmelden via: www.hartstreling.nl

Inbegrepen: koffie, thee, lunch
Meenemen: omslagdoek, makkelijke zittende kleding, eventueel een flesje water