Deze training van een dag wordt live gegeven in Delft op zaterdag 26 september voor een kleine (COVID-19 veilige) groep.

Ontspannen
EFT is een methode, een techniek, die je kunt inzetten bij het oplossen van uiteenlopende problemen die je kunnen belemmeren om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Loslaten van alledaagse emoties en spanning en het versterken van veerkracht zijn daarbij van het grootste belang. Tijdens de basistraining Energy EFT leer en ervaar je hoe je deze geweldige techniek kunt inzetten voor jezelf, en samen met anderen.
Voor mensen die met mensen werken
Deze dag is er voor mensen die met mensen werken. Mensen die met mensen werken zijn zelf één van de belangrijkste middelen die in bijvoorbeeld begeleiding, coaching en (vak)therapie worden ingezet.

Een dag vol energie

Bereid je voor op een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee vol ENERGIE! Een dag van leren, ervaren en vooral doen.
In het Nederlandstalige officiële kleurrijke handboek dat je bij deze dag krijgt, staan de informatie en oefeningen beschreven. Klik hier voor meer informatie.

Details:

Wanneer? Zaterdag 26 september van 9.00 – 17.00 in Delft
Waar? Lijm en Cultuur Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft (vrij parkeren)
Door: Jacqueline Besseling, o.a. Energy EFT en Modern Energy Tapping professional.

Contactgegevens:
Praktijk EFToke Jacqueline Besseling
EFToke@gmail.com.  
www.EFToke.nl
Ook voor individuele EFT sessies (ook Engelstalig).