Nieuwe opleidingen Response Instituut starten in juni
Wil jij ook ontdekken wat hypnose kan betekenen voor jouw cliënten of voor jezelf? Dan zijn de Hypnose Basis en/of de Hypnosecoach opleiding van Response Instituut een uitstekend vertrekpunt! Erkend, gecertificeerd én met jarenlange ervaring. Bekijk nu de hypnose basisopleiding.

 

Waarom is hypnose zo doeltreffend
Hypnose stelt je in staat om contact te maken met de diepste lagen van het onderbewuste waar vaak de oorzaken van (gedrags)problemen zijn opgeslagen. Zo kun je doeltreffende veranderingen bewerkstelligen.

 

De hypnose basisopleiding | 4 – 6 juni 2021
Wil je jezelf zien groeien en weten wat je echt wilt? Leer hypnose binnen 3 dagen!
De hypnose basisopleiding is de 3-daagse opleiding waardoor je zelfstandig en veilig een volledige hypnosesessie kunt doen. Je bent dan in staat om jezelf en anderen op verschillende manieren te hypnotiseren en mensen veilig uit hun hypnose te halen.

 

De hypnosecoach opleiding | 4 juni 2021
Ben je coach, psycholoog of heb je de wens om dit te worden?
Deze 16-daagse opleiding biedt je krachtige hypnosetechnieken om snel en gericht problemen van je cliënten aan te pakken en op te lossen. Na voltooiing van de opleiding ben je geaccrediteerd als erkend hypnosecoach en voldoe je aan alle kwaliteitscriteria.

 

Response Instituut  al 12 jaar  dé opleider in NLP en hypnose
Al meer dan 1.000 mensen hebben succes en groei ervaren, op persoonlijk én professioneel vlak. Bij Response Instituut krijg je les van de beste. Al onze trainers zijn gecertificeerd en lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP en hypnose. Response Instituut leert jou op een toegankelijke manier alle skills te gebruiken die je tot een goede hypnose- coach maken.