Dit zijn de STAP Specials van Response Instituut

Op 1 mei is het volgende moment dat jij via het STAP-budget een opleiding mag volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te versterken. Wil jij je verdiepen in training en coaching? Dan vind je bij Response Instituut de volgende opleidingen, volledig te volgen via STAP.

Bekijk hier direct onze STAP-specials of lees verder.

1. Systemisch Coachen
Hoeveel van je gedrag is onbewust afgestemd op het systeem waarin je leeft en bent opgegroeid (bijvoorbeeld je familie)?

Na afloop van deze training ben je in staat om systemisch denken te herkennen, een interventie uit te voeren én een groepsopstelling te begeleiden.

2. NLP Springtime
Tijdens vier inspirerende en krachtige dagen maak jij kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren, oftewel de taal van het brein!

Ruim 95% van menselijk gedrag is onbewust. Met de kunst van NLP leg je bij jouw cliënten onbewust gedrag bloot en doorbreek je effectiever saboterend gedrag en blokkades.

3. Public Speaking
Het staat in de top 3 van meest voorkomende (en verlammende) angsten: spreken in het openbaar! Toch is deze skill onmisbaar, vooral wanneer je een hoogwaardige functie bekleedt of ondernemer bent.

Doorbreek tijdens deze driedaagse training voor eens en voor altijd je angst en leer spreken in het openbaar.

4. Coachend leidinggeven
Ben je op zoek naar een manier om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren en je team naar een hoger niveau te tillen?

Tijdens deze training leer je hoe je coachende en inspirerende leiderschapstechnieken toepast op je team. Daardoor wordt je team effectiever, productiever en meer betrokken.

5. Innoverend Leiderschap
Wil je een hoge mate van impact ervaren vanuit je werkzaamheden? Mensen inspireren en aanzetten tot échte, positieve verandering?

Tijdens de training Innoverend Leiderschap leer jij wat écht effectieve leiders doen om verandering teweeg te brengen.

6. Integral Eye Movement Therapie
IEMT is een therapie waarbij je positieve verandering teweegbrengt bij emotionele- en identiteitsimprints. Je doorbreekt bijvoorbeeld depressieve gevoelens, of een laag zelfbeeld.

Door onder andere het uitdagen van bepaalde patronen en het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt.

7. NLP Summercamp
Tijdens vier inspirerende en krachtige dagen maak jij kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren, oftewel de taal van het brein!

De zomereditie van de NLP-Springtime: leer effectief langdurige blokkades doorbreken in korte tijd.

8. Tot slot: de grondbegindelen van NLP
Geen STAP-special, maar wel makkelijk online óf op locatie in Roermond te volgen: een eendaagse training waarin je de basisbeginselen van NLP leert. Al vanaf tien euro.

Wil je direct jouw STAP-budget voor een van de bovenstaande trainingen aanvragen? Klik dan hier voor het aanvraagformulier. Denk eraan: je moet op 1 mei om 09:45 online klaar zitten om de aanvraag door te voeren.