In deze turbulente tijd zijn veel mensen de regie kwijt. Zij raken het spoor bijster en weten niet wat te doen. Gelukkig is hier in veel gevallen iets aan te doen, is de visie van Milan Somers.

‘Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Dit is de boodschap in mijn debuutboek ‘Regisseer jouw eigen leven’. Het boek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Ga de uitdaging aan en kies voor persoonlijke groei!’ Bestel het boek hier>>>

Het boek is toegankelijk geschreven, is voorzien van mooie illustraties en bevat handreikingen voor het leiden van een waardevol leven. Er staan verhalen, (persoonlijke) voorbeelden en oefeningen in die je kunt doen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. De oefeningen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Milan Somers: ‘Na het lezen van het boek weet je je richting, herken je oude patronen en ben je in staat deze te doorbreken. Je boort je maximale potentieel aan. Zo bouw je vanuit je regisseursrol verder aan je levensverhaal en ervaar je als hoofdrolspeler direct de positieve effecten. Wie wil dat nu niet?’

LET OP: Lees dit boek niet als je niet wil veranderen!

 

De auteur
Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde het maximale uit zijn leven te halen. ‘Ik was de regie kwijt en verdiepte me uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde ik mijn diepste potentieel aan te boren en te ontplooien. De veranderingen die ik onderging waren enorm en ik heb er mijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen.’ Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan mensen aan tot topprestaties.
Neem de regie en bestel het boek nu! >>

Regisseer jouw eigen leven