Schrijven naar Boven
In de verstilling ontdek je je ware verhaal
Schrijf- en stilteretraite, 27 – 29 maart


Schrijven naar Boven is voor jou als je als je al een weg hebt afgelegd op het pad naar bewustzijn, en je toch nog voelt dat er ‘iets’ ontbreekt. Er zit ‘ruis’ op de lijn. Tijdens de retraite nemen we de tijd om helemaal bij onszelf te zijn. We stappen uit het doen, in het zijn. Centraal staat: ontspanning en overgave. Met schrijfmeditatie, zitmeditatie, zachte lichaamsoefeningen en energetisch-systemische oefeningen, herstellen we de verbinding met onszelf.

Je neemt deel aan een schrijf- en stilteprogramma. Tijdens de sessies wordt er – mindful – uitgewisseld, voor en na de sessies en ook tijdens de maaltijden verblijven we in stilte, zodat we onszelf de nodige rust en ruimte geven voor het verdiepingsproces.

Datum:
Schrijven naar Boven, Kasteelhoeve Wange (B): 27 – 29 maart
Ervaring nodig? Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent.

Bekijk hier het volledige programma >>

Heb je vragen? 
Stuur Joey een mailtje, of vraag om een gratis doorbraaksessie.

Deep Rest Writing Retreat
Schrijf- en stilteretraite, 24 – 30 juli & 5 – 9 augustus


Schrijven naar bewustzijn en stem geven aan je hart, dat is wat je doet tijdens een vier of zesdaagse retraite in België of Nederland. We nemen ook de tijd om de beweging die we starten met de pen, te doorvoelen in ons lijf, het huis van onze ziel. In het lichaam gebeurt immers de integratie, de ware transformatie.

Even helemaal van de wereld af
De retraite verloopt in stilte. Met schrijfmeditatie, easy Vinyasa flow en yin yoga, Tai Chi en systemisch en energetisch werk, maken we een reis naar binnen. Aan het eind voel je je diep geworteld.

Bekijk hier het volledige programma >>


Data:

24 – 30 juli, Kasteelhoeve Wange (B)
5 – 9 augustus, Conferentiecentrum Samaya (NL)


”Het is alsof ik een poort in mijn innerlijke huis heb opengetrokken.” – Sarah