Bekijk hier >>

De lente staat in het thema van transformatie. De natuur laat in al zijn uitbundigheid zien hoe alles in steeds weer een nieuwe vorm kan aannemen, kan ontkiemen, tot bloei komen en afsterven.
Ik  ben Christel van Dijk van Praktijk Kristalhelder en ik geloof dat de pandemie ons uitnodigt om oude ervaringen van het leven op aarde te transformeren zodat we door kunnen groeien naar een nieuwe mooiere aarde.

Ik heb de kracht van de paastijd gekozen om groepsopstellingen (online) aan te bieden rondom het thema TRANSFORMATIE. Wat je wilt transformeren is aan jou, en ook als je niet weet wat je mag transformeren ben je welkom. Zowel ervaren als onervaren opstellers kunnen meedoen.

Donderdag 1 april (Witte Donderdag) 19.30 uur
Thema: afscheid nemen /voorbereiden op loslaten

Vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) 19.30 uur
Thema: het maken van de overgang

Maandag 5 april 15.00 uur (de dag na de wederopstanding)
Thema: eigendom nemen over de verandering

De opstellingen duren 2 tot 2,5 uur en zijn los van elkaar of als serie bij te wonen. Vermeld duidelijk de datum waarop je deel wilt nemen. Minimaal 6, maximum 11 personen.

Vergoeding: één opstelling 28,- twee opstellingen 50,- drie opstellingen 70,-

Aanmelden of vragen? Kijk op www.praktijkkristalhelder.nl of neem contact op via info@praktijkkristalhelder.nl

Kristalhelder is een praktijk voor bewustwording en groei. Christel van Dijk heeft jarenlange ervaring in de reguliere en complementaire zorg en het geven van readings, healings en opstellingen.