VAN INZICHT NAAR VRIJHEID is de eerste en enige retraite waarbij twee dieptemethodieken, schrijven naar binnen en opstellingswerk, de harten in elkaar slaan!

Heel veel mensen hebben een (schrijf)droom, en toch lukt het hen maar niet om die droom te realiseren. Vaak zie ik dat er aan de basis een enorme faalangst zit (“ik moet alles perfect”), en de angst om met het schrijven eindelijk gezien te worden (ik mag niet “belangrijk” zijn).

In deze retraite werken schrijfcoach Joey Brown en familieopsteller Indra Torsten Preiss samen met jou rond het helder krijgen en helen van jouw relaties, in de eerste plaats de relatie met jezelf. Wat houdt je tegen om je dromen te verwezenlijken?

Een familieopstelling brengt jouw – vaak onbewuste – patronen aan het licht. Het geeft je INZICHT en de antwoorden die je zo lang zocht.

De inzichten die je tijdens de opstellingen krijgt, versterken we met het schrijven. Joey leert je met haar schrijfmeditaties hoe je jezelf een weg naar jouw “thuis”, die innerlijke plek van rust en VRIJHEID kan schrijven.

Opstellingen helpen je om JOUW taal te vinden, te voeden, te koesteren, te omhelzen, te verlichten, te verbinden te versterken. Je verbindt de taal van je HART met je schrijven! – Joey

DIT IS PRECIES WAT JE ZOEKT ALS

o   je graag het schrijven wil inzetten voor loslaten, verwerking en transformatie

o   je jezelf en je relaties wil duidelijk krijgen

o   je ernstige schrijfblokkade wil oplossen

o   je inzicht wil in conflicten en/of relatiebreuken

WAT DOEN WE?

o   Intensieve sessies familieopstellingen (inclusief 1 eigen opstelling)

o   Ondersteunende schrijfmeditaties

o   Schrijfgesprekken: hoe kunnen de verworven inzichten ons schrijven verdiepen?

o   Ontspannende lichaamsoefeningen

o   Uitstap, zwemmen, massage, yoga, plezier … (naar keuze)

 

Meer informatie over het programma, de prijs en de reis naar Ikaria vind je op mijn website. Als lezer van Zinmail krijg je 20% korting op deze retraite! Vermeld ‘Zinmail’ bij je inschrijving.