Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent.

Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken.

NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten.

Waarom Response Instituut
NLP leer je door het volgen van een opleiding. En waar kun je die beter volgen dan bij Response Instituut. We zijn al 15 jaar een gerenommeerd instituut in Zuid-Nederland waarbij we reeds duizenden mensen de kracht van NLP hebben laten ervaren. Bekijk hieronder onze video voor een sfeerimpressie van ons instituut.

 

NLP Practitioner
Tijdens de eerste opleiding, de NLP Practitioner, ontdek je hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Je krijgt tijdens de opleiding niet alleen theorie te horen maar je zult vooral ook meteen ervaren hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert.

Onze dag-/ en avondopleidingen starten wederom in september dus weer er nog snel bij als je wilt deelnemen.
https://response-instituut.nl/opleiding-nlp-practitioner/

Wil je eerst weten of NLP en onze manier van werken bij je past, doe dan live of online mee aan onze gratis workshop op 7 september.
https://response-instituut.nl/gratis-workshop-nlp/