Wil je stappen zetten in je ontwikkeling en heb je de STAP-budget subsidie van €1.000 van de overheid nog niet benut dit jaar? Meld je dan vóór 1 november aan voor een STAP-training van Innerland!
Innerland biedt inspirerende en impactvolle STAP-trainingen die je verder helpen in je ontwikkeling. Deze selectie van 5 trainingen zijn echte aanraders en zelfs gratis met STAP-budget! Ga hier direct naar onze website of bekijk hieronder de trainingen.

NLP Essentials (3 dagen)
Met NLP leer je ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook anders mee om en krijg je een structureel andere, effectievere kijk op dingen. Je gaat anders luisteren en communiceren, en de gevolgen daarvan zijn positief en direct merkbaar. Deze training is voor iedereen die wil kennismaken met de belangrijkste onderwerpen van NLP en nog meer uit zichzelf wil halen. Bekijk hier meer.

Highlights van Transactionele Analyse (3 dagen)
Transactionele Analyse geeft je inzicht in de ‘besluiten’ die je in je vroege levensjaren hebt genomen. Inzicht hierin maakt de weg vrij te kiezen voor het loslaten van de automatische reacties en biedt een opening naar persoonlijke groei. Deze training is voor iedereen die wil kennismaken met Transactionele Analyse, openstaat voor zelfreflectie en stappen wil zetten in zijn of haar ontwikkeling. Bekijk hier meer.

De kracht van Systemisch Werken (2 dagen)
Systemisch Werken biedt je inzicht in je eigen rol en die van anderen binnen een systeem (gezin, organisatie) en helpt je om beperkende overtuigingen los te laten en effectiever gedrag te ontwikkelen en nieuwe, eigen keuzes te maken. Deze training is voor iedereen die de kracht van Systemisch Werken wil ervaren en zich op basis van nieuwe inzichten verder wil ontwikkelen. Bekijk hier meer.

Praktische Psychologie (3 dagen)
Zou je een eerste kennismaking willen met NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken? Dan is deze training echt iets voor jou! Op basis van oefeningen, nieuwe inzichten en ervaringen zet je stappen in je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Bekijk hier meer.

Sterk in Communicatie: van Dramadriehoek naar Winnaarsdriehoek (3 dagen)
Wil je effectiever communiceren, anderen gemakkelijker meekrijgen, en effectiever reageren op lastige gesprekssituaties? En leren hoe je van Dramadriehoek in de Winnaarsdriehoek komt en blijft? Deze training helpt je om je communicatie skills te verbeteren! Bekijk hier meer.