Familieopstellingen of ook wel systemisch werk heeft de afgelopen jaren een duidelijke plek verworven in persoonlijke ontwikkeling, therapie en coaching.
Ook binnen organisaties is de vraag naar systemische inzichten steeds groter geworden; Ook leiders en leidinggevenden verdiepen zich meer en meer in het systemisch perspectief.
Terecht, omdat opstellingen zichtbaar maken wat met taal en gesprekken niet gehoord wordt. Het werkt voorbij het denken en redeneren en komt direct op een dieperliggende laag ons brein binnen.

Wil jij meer leren en weten over systemen, familiesystemen en hoe die meer of minder ondersteunend zijn in ons (jouw) dagelijks leven en hoe je kunt helen en herstellen van verwondingen? Doe dan mee aan de 10-daagse leergang systemisch werken.

Eerstvolgende leergang (10 dagen) van start op 16 februari.
In deze Leergang verwerf je inzicht en vaardigheden die geworteld zijn in de oorsprong en traditie van familieopstellingen. Je leert de belangrijkste dynamieken en onderzoekt hoe jouw eigen familiesysteem doorspeelt in je dagelijks leven.

De systemische inzichten worden aangevuld met en ondersteund door de meest recente inzichten op neuro-affectieve ontwikkeling en lichaamsgericht trauma.

Naast de leergang kun je ook deelnemen aan een workshop van 1 dag.

zaterdag 17 december,

zaterdag 14 januari (2023)

Zaterdag 28 januari special voor coaches en therapeuten, maximaal 8 deelnemers)

Trainer: Peter van Kempen, heeft meer dan 20 jaar ervaring met systemisch werken en heeft gespecialiseerd in een lichaamsgerichte benadering van psychische en lichamelijke klachten. Lichaamsgerichte coaching en therapie zijn een vorm waarbij het lichaam en de verbinding lichaam-geest centraal staan. Het lichaam laat zien wat er in de onderstroom speelt, liegt niet en draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee. Ook dat we in ons ons familiesysteem meenemen dat steunt of juist belemmerend werkt. Hij heeft een zelfstandig gevestigde praktijk en begeleid groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft hij supervisie aan coaches en is docent aan lichaamsgerichte en traumatherapie opleidingen waar hij het vak systemisch werken geeft