Heb je een drukke baan, financiële zorgen en een veeleisend gezin. Kortom veel stress?

Dan mag je dit tragikomische verhaal niet missen

Kim de lange is de Bridget Jones van dit burn-out tijdperk. Ze is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze in een flinke burn-out belandt. Door een woud van onzekerheden en paniekaanvallen blijft Kim er de moed in houden. Haar tragikomische verhaal Anders pak je toch gewoon een goed boek? mag je niet missen.

Het aangrijpende relaas van Kim is een aanrader voor iedereen die zelf een burn-out heeft, een partner, collega of vriend heeft met een burn-out, én voor wie er een voorkomen. Nu als cadeautje voor kerst zonder verzendkosten met de kortingcode: ZM2022. Profiteer hier >>

Feest der herkenning
”Kims boek is nou eens een boek dat je wél moet pakken als jij of een naaste kampt met burn-out. Niet omdat het vol staat met adviezen en tips, maar om onbedaarlijk te lachen om het feest der herkenning. Kim neemt je mee in haar overprikkelde en razende brein, wat naast ontroerend, relativerend en komisch, ook nog eens heel inzichtgevend is. Je leest ‘m zo uit en hoopt op een vervolg. (Toos Ligtenberg, theatermaker)”

Erg herkenbaar
“Erg herkenbaar voor iedereen die direct of indirect met een burn-out te maken heeft (gehad). Met humor beschreven en stiekem toch aardig wat aanknopingspunten voor iemand die zoekt naar wat meer grip in een stressvolle situatie. Absoluut een aanrader.”(Tom Kienhuis, burn-out coach)

Ontwapend over haar angsten
“Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ook erg meegeleefd. Daardoor kon ik het moeilijk wegleggen! Knap hoe de schrijfster heel dicht bij zichzelf blijft en ontwapenend schrijft over de angst, onzekerheid en worstelingen die bij burn-out horen. Omdat ze dit met zoveel humor doet, blijft het licht”. (Ria Bijvoet, psychosociaal therapeut)

Je blijft lezen
“Als je eenmaal begint in het dagboek van Kim, dan blijf je lezen. Op het ene moment voel je de frustratie en de pijn vanwege het ongrijpbare van haar burn-out, het andere moment zit je te lachen om haar belevenissen en vooral, de reacties van haar omgeving.” (Janet Veenstra, communicatieadviseur)

Prettig leesbaar
“In twee rukken uitgelezen. De dagboekvorm maakt dat het prettig wegleest.”
(Dirk-Jan, directeur Topicus)