Wil jij verlichting brengen bij emotionele en stress gerelateerde problematieken? Zou je een krachtige methodiek willen leren waarmee je rechtstreeks werkt met het gevoelssysteem?

Wil je in het nieuwe jaar meteen beginnen?

Denk dan eens aan IEMT. IEMT werkt net als EMDR met oogbewegingen. Waar EMDR met praten naar de kern van het probleem zoekt, werkt IEMT rechtstreeks met het gevoelssysteem. Ga hier naar onze website of lees verder.
IEMT zet je in voor HSP, stressreductie, verliesverwerking, preventie burn-out, behandeling van angst, depressie en trauma’s. En verassend: ook voor persoonlijke groei! IEMT is een krachtige veelzijdige tool voor in je interventieschatkist, inzetbaar voor mensen van alle leeftijden.  

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf tijdens de 5-daagse IEMT-practitioner- opleiding. Laat je eigen vervelende herinneringen en steeds terugkerende intense emoties en gevoelens los. Update jezelf! Dit alles zonder te praten over de inhoud van je ervaringen.

Na afloop van de 5-daagse IEMT-practitioner opleiding creëer jij – in veel gevallen – verandering ‘in the blink of an eye’. Hoe mooi is dat?

Data en locatie:
8 & 9 februari 2022
25 & 26 april 2022
20 juni 2022

Heart Systems – Zuid-Limburg – Geulle

Investering: 1120 euro (0% btw) inclusief lesmateriaal

Voor meer info zie:
https://www.heartsystems.nl

De opleiding van IEMT-training is een geaccrediteerde bij/nascholing voor de integrale en complementaire gezondheidszorg op Hbo-niveau. De opleiding is toegankelijk voor coaches, psychologen en therapeuten.