Wil ook jij ontdekken wat hypnose kan betekenen voor jouw cliënten of voor jezelf? Dan zijn de Hypnose Basis en/of de Hypnosecoach opleiding van Response Instituut een uitstekend vertrekpunt! Erkend, gecertificeerd én met jarenlange ervaring.

De hypnose basis | 7 januari 2022
Zou je hypnose willen toepassen om mensen van fobieën, stress, slapeloosheid, verslavingen af te helpen? Leer hypnose binnen 3 dagen! De hypnose basisopleiding is een erkende 3-daagse opleiding waardoor je zelfstandig & veilig een volledige hypnosesessie kunt doen. Je bent dan in staat om jezelf en anderen op verschillende manieren te hypnotiseren en mensen veilig uit hun hypnose te halen.
Inschrijven is hier mogelijk.

Nieuw, naast onze 16 daagse –  Hypnose Coach level 1 geaccrediteerde opleiding, hebben we ook een avondvariant (26 avonden & 3 dagen). De avondopleiding start op 9 mei 2022

Response Instituut  al 12 jaar  dé opleider in NLP en hypnose
Al meer dan 1.000 mensen hebben succes en groei ervaren, op persoonlijk én professioneel vlak. Bij Response Instituut krijg je les van de beste. Al onze coaches zijn gecertificeerd en lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP en Hypnose. Response Instituut leert jou op een toegankelijke manier alle skills te gebruiken die je tot een goede hypnose- coach maken.

Voor informatie over belastingvoordeel 2021 kan het wellicht aantrekkelijk voor je zijn om hier even met aandacht naar te kijken.  Klik hier om te ontdekken wat voordeliger kan zijn voor jou, fiscaal voordeel 2021 of de nieuwe STAP-subsidie regeling 2022.

Mocht je liever luisteren naar wat voordeliger zou kunnen zijn voor je schrijf je in voor een Webinar hierover op 8 december van 19.00 – 20.00 uur in een uurtje van je tijd kun je wel € 1000,- of meer voordeel opdoen.

Dus, maak gebruik van deze mooie kans en meld je nu alvast aan via de website