IAM Reizen biedt reizen aan die in het teken staan van eenheid; bedoeld voor mensen die verstilling, verdieping en wijsheid zoeken in zichzelf. We maken o.a. gebruik van meditatie, bergwandelingen, dans, creativiteit en ceremonies op ´verborgen´ plekken in de natuur. We geven ons over aan het hier en nu en aan wat ons verbindt met elkaar en de natuur.

Pelgrimage naar de Eenvoud

Tijdens deze pelgrimage in Andalusië laat je de snelle, veeleisende wereld van het verstand achter je en stap je in de pure wereld die JIJ heet. Je wandelt en slaapt in de bergen van de Sierra Tejeda onder een stralende sterrenhemel. Je wordt één met de natuur en de sterren en je wordt je bewust van de vrijheid die je hebt om nieuwe keuzes te maken in je leven. 2-6 juli en 3-7 september

Katharen Reis
Wil jij ook leven als ‘God in Frankrijk’? Ga met ons mee naar het magische land van de Katharen, zij die in de voetsporen leefden van Maria Magdalena: Vrij, in liefde verbonden met zichzelf, elkaar en het leven. Voor deze idealen gingen zij letterlijk door het vuur. Het is een inwijdingsreis om je van ruis te bevrijden opdat jij jouw dromen, verlangens en missie leeft. 30 september t/m 5 oktober (Pyreneeën)

Zielenreis
Tijdens deze zielsretraite in Andalusië bezie je jouw leven vanuit het perspectief van de ziel. Je krijgt inzicht in de zingeving van dualiteit en gaat inzien dat het ego je helpt opdat jij uiteindelijk opstaat in jouw ware kracht. Je verbindt je met jouw missie, het licht en de liefde in jou. En als jouw ziel door jou heen stroomt, dan stroomt jouw leven. 19-23 november.

Voor meer info: www.iam-reizen.nl