Het diepe rustgevende effect van Yin Yoga vormt een welkome aanvulling op de dynamische “Yange” leefstijl van onze moderne westerse wereld. Yin Yoga nodigt uit om te vertragen en om opnieuw de stilte te ervaren en meer bewust te worden van jezelf en je omgeving.

In het prachtige Centrum Adhouna in Brunssum (Zuid Limburg)  gaan we de voordelen van Yin Yoga op een bijzondere manier ontdekken en ervaren. Tijdens de 100 uur Yin Yoga Teacher Training bieden we ook een bewezen en uiterst effectief mindfulness programma aan!

Deze training is heel geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke Yoga beoefening een verdiepende impuls wil geven. Wanneer je de training met goed gevolg hebt volbracht, verkrijg je het Basic Teacher Training Yin Yoga certificaat. Daarmee kun je al lesgeven maar sta je aan het begin van een nieuw te bewandelen pad waarop jij jouw vaardigheden steeds meer kunt ontwikkelen en vorm kunt geven. Na afloop van de gecombineerde Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training ben je YACEP gecertificeerd Yin Yoga docent maar heb je ook de gecertificeerde mindfulness training doorlopen. 

Opleidingsdata van deze training in 2018:
Donderdag 23 augustus t/m zondag 26 augustus
Donderdag 30 augustus t/m zondag 02 september
Donderdag 06 september t/m vrijdag 07 september

Early bird betaling vóór 1 juli 2018:  € 950,- excl BTW (€ 1149,50,- incl BTW)

De prijs is inclusief een dagelijkse gezonde lunch, thee, lesmateriaal, een USB stick met mindfulness materiaal én het examen ter verkrijging van het 100 hrs Teacher Trainer certificaat.
(Overnachting is niet bij de prijs inbegrepen).

De training wordt in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels gegeven.

Kijk voor meer informatie op www.adhouna.nl