Je verlangt naar een adempauze. Je verlangt naar tijd voor jezelf, naar rust, ruimte, natuur om je heen. Je voelt de behoefte om adem te halen. Om zuivere berglucht, gastvrijheid, licht en eenvoud in te ademen. Het is er allemaal op Las Peñas, de magische plek in Andalusië waar I Am Reizen is gevestigd.

Las Peñas is een rustige en sfeervolle plek in de buurt van het witte bergdorpje Canillas de Aceituno in Andalusië. Tussen de olijfbomen door heb je een prachtig uitzicht over het dal en de erachter liggende bergen. Las Peñas ligt aan de voet van de Sierra Tejeda, het natuurpark waar je prachtig kunt wandelen en kunt genieten van bronnen, ruige bergen en verstillende dalen.

Op Las Peñas bevinden zich twee accommodaties: Een authentiek Andalusisch huis met open haard én een sfeervol appartement. Het is de ideale plek om te herbronnen, om opnieuw in verbinding te komen met jezelf en vooral om te genieten van de Andalusische natuur en het Andalusische leven. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens je verblijf een mini-retraite bij ons te boeken.

Herbronnen op Las Peñas is thuiskomen bij jezelf; in de winter, de lente, de zomer en de herfst.

Neem eens een kijkje op onze website en voel of dit is wat jij nu nodig hebt. En wie weet………..mogen we je binnenkort gastvrij ontvangen.

Hartverwarmende groet,
Marloes & AdJan