Heb je het erg druk en vind je het soms lastig om ontspanning te vinden? Of lijkt het leven af en toe een sleur te zijn? Wellicht ben je op zoek naar meer focus en een (nieuwe) koers in jouw leven: een mindfulness training helpt je om meer rust in het moment te vinden, beter om te kunnen gaan met lastige situaties en jouw koers te (her)vinden. Binnenkort starten er meerdere mindfulness trainingen bij jou in de buurt. Doe mee!

Een mindfulness training bij SeeTrue

SeeTrue organiseert op meer dan 40 locaties in Nederland mindfulness trainingen. Een training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 uur waarbij je met een kleine groep aan de hand van diverse werkvormen jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan oefent en onderzoekt. De training leert je om eerder stil te staan bij de zaken die er echt toe doen, zowel bij de grote als ook bij de kleine dingen. Tanja Jess interviewde eerder SeeTrue docente Franca Warmenhoven over het effect van mindfulness en het volgen van een training, bekijk hier de video>>. Ben jij geïnteresseerd? In Amsterdam starten binnenkort nieuwe trainingen!

Volg een mindfulness training in Amsterdam

Amsterdam-Zuid: start 29 oktober 2018
Amsterdam Oud-West: start 1 november & 20 november 2018
Amsterdam Noord: start 21 november 2018
Amsterdam Oost: start 22 november 2018

Mindfulness docenten Jivan Mulders, Carolina van Haperen, Meike van Tilburg en Anurag ten Klooster nodigen je van harte uit om aan de trainingen deel te nemen. Een informatiegesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Ook zijn de meeste trainers VMBN-lid waardoor een eventuele vergoeding door een zorgverzekeraar tot de mogelijkheden behoort. Voor meer informatie over de training, de docenten en een eventuele vergoeding bezoek je onze website>>