Ben je er nog niet klaar voor om een uitgebreide opleiding te volgen, maar wil je wel proeven van wat er mogelijk is? Opleidingsinstituut UNLP heeft een aantal fantastische 2-daagse trainingen die je dankzij STAP helemaal gratis kunt volgen. Kijk direct op www.unlp.nl of lees verder.

NLP in dagen
Wil je ontdekken hoe je in twee dagen sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan? Hoe je makkelijker verbinding kunt maken met jezelf en anderen? Hoe je simpelweg je leven leuker en makkelijker kunt maken? NLP is daar dé manier voor!
Lees meer over NLP in 2 dagen

Effectief communiceren
Effectief communiceren is het belangrijkste ingrediënt voor zakelijk succes, hoe fijn zou het zijn om prettig met bijvoorbeeld collega’s te kunnen communiceren? Het bepaalt de manier waarop je relaties aangaat, je eigen belangen kunt verwoorden en hoe je omgaat met weerstand in gesprekken.
Lees meer over Effectief communiceren

Coachend Leiderschap
Coachend leiderschap is een moderne en vernieuwende variant op leidinggeven en het managen van medewerkers. In tegenstelling tot de klassieke manier waar de leidinggevende de beslissingen neemt, neemt de coachende leidinggevende het initiatief om het potentieel van de medewerkers te benutten.
Lees meer over Coachend Leiderschap

Team effectiviteit
Je team zit in een groeifase, maar je bent het zicht hierop een beetje kwijt. Is er veel verloop, blijven de resultaten achter en hangt er gewoon niet de juiste energie in een team? Met deze 2-daagse training leer je hoe je daar verandering in kunt aanbrengen!
Lees meer over Team effectiviteit

Wil je gratis meedoen aan een van bovenstaande opleidingen of wil je een overzicht van het complete UNLP aanbod in heel Nederland zien? Op deze pagina lees je meer!