Het succes in je leven wordt bepaald door de manier waarop jij denkt

Jouw gedachtes kunnen je maken of breken. Wat denk jij? Ik BEN te druk, te oud, te bang om te veranderen. Wie zit er nou op mij te wachten of ik BEN nou eenmaal zo!
Welk excuus heb jij? Gooi al je excuses overboord en doe eens wat anders.
Kijk direct op onze website voor onze opleidingen of lees verder.

NLP Practitioner
Tijdens de Practitioner ontdek je hoe jij weer de regie neemt over je leven. Je krijgt meer inzicht in je denken, handelen en voelen en ontdekt wie jij werkelijk bent. Je leert beter te communiceren en ontdekt hoe je beperkend gedrag van jezelf kunt herkennen en veranderen.

NLP FIT
Ontdek je innerlijke kracht en kom weer in balans met deze unieke combinatie van NLP en Mindfulness. Je wordt niet alleen cognitief bewust van je eigen handelen, maar ontdekt ook hoe je door meer in het moment te leven en milder voor jezelf te zijn opnieuw kunt genieten van de dingen die er echt toe doen.

Mindful Run
De 5-weekse Mindful Run cursus heeft als doel om jou beter te leren ademen zodat je
gemakkelijker en beter leert lopen. De Mindfulness- en ademhalingstechnieken die je leert, zet je niet alleen in tijdens het hardlopen, maar in je hele leven. Hierdoor ervaar je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Integral Eye Movement Therapy
IEMT is een zeer waardevolle aanvulling voor de interventieschatkist van een therapeut en coach, waarmee je verandering creëert ‘in the blink of an eye’. IEMT brengt verlichting bij emotionele en stress gerelateerde problematieken en werkt naast het werken met de oogbewegingen ook aan bewustwording op de fysiologie.

Heart Systems
Heart Systems biedt activiteiten aan op het gebied van persoonlijke effectiviteit, verandering en groei voor mensen die vastgelopen zijn in hun carrière of relatie, steeds tegen dezelfde patronen aanlopen of een laag zelfbeeld hebben vanwege beperkende overtuigingen. Doe bij ons een ontdekkingsreis naar jouw potentieel en wij leren je hoe je meer vrijheid, succes, geluk en balans vindt.

Meer informatie?
Opleidingen: https://www.heartsystems.nl/opleidingen/

Mindful Run: https://www.heartsystems.nl/mindfulrun/