17 september tot 24 september 2022

Heb jij ook behoefte aan rust, stilte en wat extra energie?
Tijd om even bij te tanken en van de ‘overleven-modus’ naar de ‘leven-modus’ te gaan. Leef het leven en verbind je met jezelf in de stilte en de vrede van de natuur. In ons hectische leven zijn we dit vaak kwijtgeraakt. Een week om helemaal tot rust te komen en je te voeden in de natuur van de Alpen! De symboliek van de natuur geeft bijzondere inzichten in onszelf, omdat deze een spiegel is voor ons. Daarom werken we elke dag met diverse technieken uit de natuurcoaching.

In de ziel van de natuur vind je de natuur van je ziel
We hebben de ruimte voor verstilling en los te komen van de dagelijkse verplichtingen, het moeten, het presteren en aan verwachtingen voldoen. In de bergen is plaats voor een innerlijk gesprek en dankbaarheid voor de schoonheid om je heen. Vier het leven en ontdek de vreugde van het leven!

Geen tijd hebben voor bezinning is geen tijd hebben om te kijken waar we heen gaan, omdat we het te druk hebben om er te komen.

Gedurende 7 dagen werken we met: Inspirerende teksten, Mindfulness & Heartfulness, Yoga, Meditatie, Mindful wandelen in de bergen, Natuurcoaching en een Stiltedag met een LATIFA-wandeling.

Bekijk hier alle informatie