Een bijzondere vakantiebezinning in Gent

‘s Morgens op zoek naar je ware Zijn in een groep van maximaal 14. ‘s Middags rondkuieren in het prachtige hart van Gent. Metgezel in Zingeving organiseert in juli weer een bijzondere vakantiebezinning. Je keert herboren terug.
Bekijk hier alle informatie of lees verder.

In Het Rustpunt op wandelafstand van het hartje van Gent gaan we met minimaal 8 en maximaal 14 mensen een reis maken naar de binnenkant van ons ware Zijn. Zoals een gewone vakantiereis vraagt ook deze reis een goede voorbereiding. De langste reis is immers de reis naar binnen (Dag Hammarskjöld).

Op reis naar binnen
In deze vijfdaagse naar binnen gaan we via interactieve dialoog en diverse werkvormen in de ochtenden met elkaar in gesprek om elkaar te versterken en om als metgezellen op reis te gaan. De reis verloopt voor iedereen anders, de een loopt lichtvoetig, de ander stapt moeizaam. Als groep dragen we elkaar en delen we ook met elkaar in de vreugde als we ons laven bij het zuivere water van de levende Bron.

Rustpunten
De middagen zijn de ‘rustpunten’ in de geestelijke trektocht en is er gelegenheid om vakantie te houden bij enkele begeleide uitstappen in het mooie Gent waarbij deelname vrij is. De mogelijkheid bestaat ook om naar keuze op eigen gelegenheid Gent te verkennen of in de stilte van de tuin en/of je persoonlijke kamer te verblijven. In de avond sluiten we aan bij de dagsluiting van de paters en overlopen we op een ontspannen manier onze innerlijke reisdag.

Wanneer
Maandagvoormiddag 4 juli 2022 (onthaal vanaf 10.00 uur) tot vrijdagmiddag 8 juli 2022 (+/- 16.30 uur).
Wie om praktische redenen graag de zondagavond 3 juli aankomt, kan dit regelen door bij Rustpunt een voorovernachting te boeken. De kosten van deze voorovernachting zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Waar
Het fraai gelegen Rustpunt. Karmelitaans Centrum voor verstilling en verdieping. Bekijk hier: www.rustpunt.net

Vergoeding
Het inschrijvingsgeld bedraagt 400 per persoon ( incl. maaltijden, overnachtingen en laken/handdoekenpakket). De kosten voor de vrijblijvende uitstappen in de middag zijn voor eigen rekening.

LETOP! BEPERKT AANTAL DEELNEMERS. UITERSTE INSCHRIJVINGSDATA: WOENSDAG 15 JUNI 2022. MEER INFO/AANMELDEN