Goed nieuws voor werkende 45-plussers. Er is nog 100% vergoeding van loopbaancoaching mogelijk! De zomer geeft veelal tijd en ruimte om stil te staan bij wat je motiveert en wat je doelen zijn, en is een goed moment hiervoor.

Voor wie?
Dit jaar heeft Innerland met het traject ‘Gratis loopbaancoaching voor 45-plussers’ al tientallen mensen verder mogen helpen. Mensen kunnen in dit traject kiezen voor een open insteek gericht op bijvoorbeeld de vraag: ‘Hoe kan ik meer energie van mijn werk krijgen?’ en ‘Waar wil ik naartoe groeien?’, of een meer concrete insteek, gericht op bijvoorbeeld de vraag: ‘Hoe kan ik effectiever solliciteren?’ en ‘Hoe kan ik mijzelf als zelfstandig ondernemer beter profileren?’.

Hoe werkt het?
Ben je 45-plusser en werk je minimaal gemiddeld 12 uur per week in loondienst of als ZZP’er dan kan Innerland gratis loopbaancoaching voor je aanvragen. Het gaat om een tijdelijke subsidie van de overheid om mensen te stimuleren goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt.
Het traject bestaat uit 3 gesprekken van in totaal 4 uur. Afhankelijk van je vraag gaan we aan de slag om jou verder op weg te helpen in je werk, loopbaan, ontwikkeling of met je bedrijf. Zo nodig wordt ook gewerkt met vragenlijsten en oefeningen.
Loopbaancoach Claudia den Heijer coördineert deze begeleidingstrajecten.

Interesse?
Aanmelden kan via www.innerland.nl. We spreken graag met je af op ons mooie kantoor in Castricum (kan ook in de avond), of in Den Haag of Utrecht.