Voluit leven in 2019: welke belemmeringen staan jou nog in de weg? Wat neem je mee en wat laat je achter uit het afgelopen jaar? Beleef een verstillend begin van 2019 op een prachtige plek in winters Limburg. Geef jezelf tijdens dit weekend alle tijd en aandacht om zelf meer in balans te zijn in het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar als moment om het oude bewust achter je te laten en nieuwe energie op te doen. Dus kijken naar oude patronen een deze doorbreken. Door rust en meditatie kun je bij jezelf onderzoeken waar jouw passie ligt en wat jou een nieuw perspectief brengt. Het is alsof je zelf ook een nieuw persoon wordt.

Winter Balans XL: Stilstaan om vooruit te kunnen!

Programma dag 1

Vanaf 15 uur ontvangst met een welkomstdrankje en uiteraard Limburgse vlaai!

Diner inclusief alle drankjes

Avondprogramma:

Workshop enneagram (Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezighoudt). In deze workshop krijg je inzicht in je eigen enneagram type en wat dit zegt over jou en je wereldbeeld)

Programma dag 2

Yogales

Luxe ontbijt

1,5 uur individuele (wandel)coaching (al naar gelang indeling is dit op dag 2 of 3)

Massage van 45 minuten of Reikibehandeling  (naar indeling is dit op dag 2 of 3)

Stiltewandeling

Diner inclusief alle drankjes

Avondprogramma:

Familieopstellingen (Een (familie)opstelling, ook wel systemisch werk genoemd, is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen).

Programma dag 3

Yogales

1,5 uur individuele wandelcoaching (al naar gelang indeling is dit op dag 2 of 3)

Massage van 45 minuten of Reikibehandeling

Mindfulnesswandeling

Na het diner eindigt het weekend

In het programma heb je uiteraard ook voldoende vrije momenten om te besteden in deze prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen!

Tip: tijdens dit weekend bestaat de mogelijkheid om een TMA talentmotivatie-analyse  te doen. De TMA brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. De TMA is positief, niet veroordelend en biedt alle inzicht in talenten en beste carrièremogelijkheden (meerprijs 150 euro).

Vind bewust jouw BALANS!
Aanmelden? Nadere informatie? Kijk op www.onthemoov.nl of bel: 0622787560

Inclusief
Drie heerlijke dagen all inclusief op een prachtige locatie waarin je lekker in de watten wordt gelegd! Dit kleinschalige luxe arrangement bieden wij aan, speciaal voor mensen die nét dat beetje meer diepgang in hun leven zoeken en die op zoek zijn naar meer balans in werk en privé vanaf E 349,-